Hoe werken we

Uw bestelling

Uw bestelling plaatst u bij uw projectinrichter of bij ons. Als u bij ons bestelt, zoeken we een projectinrichter bij u in de buurt die de uiteindelijke levering en facturatie zal verzorgen.

Orderbevestiging

Na de ontvangst van een duidelijke order sturen we per email een orderbevestiging. Verschillen tussen de orderbevestiging en de originele order moeten per omgaande aan ons worden gemeld indien u, uw rechten wil behouden.

Prijzen

Door enorme prijsstijgingen van materialen en transport als gevolg van Brexit, Covid en de oorlog in Oekraïne vragen we u om ons vooraf te bellen voor een definitieve prijs. De op de website genoemde prijzen kunnen fluctueren en zullen hoger uitvallen.

Levertijden

Op de meeste producten is de doorlooptijd 6 – 8 weken. Als u uw order sneller wilt ontvangen, neem dan contact op met ons team en wij doen ons best om de kortste deadlines te halen. Door de Brexit, Covid 19 en de oorlog in Oekraïne ontstaat er momenteel oponthoud aan de grenzen en zijn de prijzen flink gestegen. Het kan zijn dat de levertijd daardoor wat langer wordt. We doen ons uiterste best om de overlast voor u tot een minimum te beperken.

Leverings- en installatie-opties

Alle leveringen geschieden in principe ongemonteerd, achter de eerste deur op de begane grond. De losplaats moet bereikbaar zijn voor een vrachtwagen. Transportkosten binnen Nederland zijn normaal gezien € 125,- voor alle scheidingswanden orders. Orders scheidingswanden van meer dan € 2.500,- netto, worden franco in NL geleverd. Het inhuizen en monteren van de scheidingswanden kan tegen meerprijs verzorgd worden door een gespecialiseerd montage bedrijf, of uw kantoor- of projectinrichter. Voor Akoestisch Paneel 64/90, Cocon, Longo, Open Pod en Silent Zone geleden andere transport en montage tarieven. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice op 085-0189953. Zij helpen u graag verder.

Kwaliteitscontrole

We richten ons samen met onze projectinrichters en fabrikanten op kwaliteit door productie en levering, maar heel soms gaan er dingen mis.  Neem contact op als u niet tevreden bent met een aspect van het product of dienst. We zijn erg trots op onze producten en willen dat u dat ook bent.

Klantenservice

We zijn er om te helpen. We zijn vriendelijk en praten graag over meubels, design en al het andere. Bel ons, stuur ons een e-mail, of stuur ons een brief als u old-school bent.

Algemene voorwaarden

Het bovenstaande is een populaire weergave van een aantal punten uit onze algemene voorwaarden. Mocht er enige discrepantie zijn tussen het bovenstaande en de algemene voorwaarden, dan zijn de algemene voorwaarden leidend en bindend.