Hoe werken we

Uw bestelling

Uw bestelling plaatst u bij uw projectinrichter of bij ons. Als u bij ons bestelt, zoeken we een projectinrichter bij u in de buurt die de uiteindelijke levering en facturatie zal verzorgen.

Orderbevestiging

Na de ontvangst van een duidelijke order sturen we per email een orderbevestiging. Verschillen tussen de orderbevestiging en de originele order moeten per omgaande aan ons worden gemeld indien u, uw rechten wil behouden.

Levertijden

Op de meeste standaardproducten is de doorlooptijd 4 – 5 weken. Als u uw order sneller wilt ontvangen, neem dan contact op met ons team en wij doen ons best om de kortste deadlines te halen.

Leverings- en installatie-opties

Alle leveringen geschieden in principe achter de eerste deur op de begane grond. De losplaats moet bereikbaar zijn voor een internationale vrachtwagen met oplegger. Transportkosten binnen Nederland zijn € 95,- voor orders kleiner dan € 2.000,- . Orders van meer dan € 2.000,- worden franco in NL geleverd. Het inhuizen en monteren van de scheidingswanden kan tegen meerprijs verzorgd worden door een gespecialiseerd montage bedrijf, of uw kantoor- of projectinrichter.

Kwaliteitscontrole

We richten ons samen met onze projectinrichters en fabrikanten op kwaliteit door productie en levering, maar heel soms gaan er dingen mis.  Neem contact op als u niet tevreden bent met een aspect van het product of dienst. We zijn erg trots op onze producten en willen dat u dat ook bent.

Klantenservice

We zijn er om te helpen. We zijn vriendelijk en praten graag over meubels, design en al het andere. Bel ons, stuur ons een e-mail, of stuur ons een brief als u old-school bent.

Algemene voorwaarden

Het bovenstaande is een populaire weergave van een aantal punten uit onze algemene voorwaarden. Mocht er enige discrepantie zijn tussen het bovenstaande en de algemene voorwaarden, dan zijn de algemene voorwaarden leidend en bindend.