Materialen

De toegepaste materialen van onze scheidingswanden, vergadercabines, pods en akoestische producten zijn over het algemeen materialen die gerecycled zijn en materialen die makkelijk te recyclen zijn. Onze fabrieken en toeleveranciers stellen alles in het werk om de productie op een milieu vriendelijke manier te laten verlopen.

De ontwikkeling van functionele producten is een prioriteit voor ons bedrijf zonder in conflict te komen met de omgeving.

Houten materialen en derivaten ervan worden door onze fabrikanten gekocht volgens veeleisende beheersmaatregelen die een verantwoorde aankoop garanderen. In die zin vermijden we de aankoop van illegaal hout of hout dat de traditionele of burgerrechten niet respecteert, hout afkomstig uit bedreigde bossen of bosplantages, hout afkomstig van bomen met genetische veranderingen.

De bekledingsstoffen en akoestische schuimvullingen die we toepassen op en in akoestische scheidingswanden, vergadercabines, pods, akoestische panelen en andere akoestische producten worden toegeleverd door gerenommeerde stoffen fabrikanten als Siderise, Camira en Gabriel. Zij produceren volgens een eigen duurzaamheidsbeleid om het milieu zo min mogelijk belasten.

Onze fabrieken creëren ecologisch ontworpen producten in alle stadia: concept, ontwerp, materialen, productie, gebruik, duurzaamheid en recycling om milieueffecten te voorkomen.