Over ons

Over FurnTraders en Actiu in NederlandFurnTraders maakt samen met gespecialiseerde Europese fabrieken hoogwaardige akoestische producten voor kantoor. De mensen binnen FurnTraders hebben 35 jaar ervaring binnen de kantoorinrichtingsbranche.

We waren 20 jaar de importeur van Actiu in Nederland. Door een gewijzigd distributiebeleid van onze fabriek in Spanje verkopen we sinds 2024 , samen met een aantal gewaardeerde partners, de producten van Actiu in Nederland . We hebben deze collectie Spaanse design meubelen van Actiu nu toegevoegd aan het assortiment van FurnTraders en maken Actiu meubelen bereikbaar voor iedereen. De kantoormeubelen van Actiu zijn vormgegeven door bekende ontwerpers en zijn onderscheiden met belangrijke design-awards.

We zien het als een uitdaging om voor iedere kantoorsituatie een passende oplossing te bieden. Bij FurnTraders vinden we dat ieder individu binnen het kantoor zou moeten kunnen werken zoals hij of zij dat prettig vindt.

Daarom bieden we u producten die u helpen uw kantooromgeving vorm te geven zoals u dat wilt. Onze producten zorgen ervoor dat geluidsoverlast wordt gereduceerd en de privacy op de werkplek wordt verbeterd. Daarnaast zorgen de meubelen van Actiu voor een eigentijdse uitstraling en motiverende werkomgeving.

Met onze producten willen we bijdragen aan een leefbare kantooromgeving. Visuele privacy, spraak privacy, reductie van lawaai en geluid. Het zijn zaken die de concentratie positief beïnvloeden, de productiviteit verhogen en het stressniveau verlagen.

De komende tijd zullen we gebruiken om de collectie van Actiu flink uit te breiden op website van Furntraders.