Over ons

Over FurnTraders

FurnTraders maakt samen met gespecialiseerde Europese fabrieken hoogwaardige akoestische producten voor kantoor. De mensen binnen FurnTraders hebben 35 jaar ervaring binnen de kantoorinrichtingsbranche. Deze ervaring heeft geresulteerd in een uitgebalanceerd assortiment, dat zich onderscheidt in design, functionaliteit en prijs.

We zien het als een uitdaging om voor iedere kantoorsituatie een passende oplossing te bieden. Bij FurnTraders vinden we dat ieder individu binnen het kantoor zou moeten kunnen werken zoals hij of zij dat prettig vindt.

Daarom maken we producten die u helpen uw kantooromgeving vorm te geven zoals u dat wilt. Onze producten zorgen ervoor dat geluidsoverlast wordt gereduceerd en de privacy op de werkplek wordt verbeterd.

Met onze producten willen we bijdragen aan een leefbare kantooromgeving. Visuele privacy, spraak privacy, reductie van lawaai en geluid. Het zijn zaken die de concentratie positief beïnvloeden, de productiviteit verhogen en het stressniveau verlagen.

De producten van FurnTraders worden uitsluitend geleverd via gekwalificeerde partners en dealers. Zij kunnen u voorzien van een passend advies, toegespitst op uw specifieke kantoor-omgeving. Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen zodat wij u kunnen adviseren en doorverwijzen naar een projectinrichter bij u in de buurt.