Actiu

Over Actiu.                                                                  

 

Al meer dan 20 jaar zijn wij gespecialiseerd in complete kantoorinrichtingen met het onderscheidende Spaanse design van Actiu in Nederland. De kantoormeubelen van Actiu zijn vormgegeven door bekende ontwerpers en zijn onderscheiden met belangrijke design-awards.

Met een omzet van meer dan € 85.000.000 is Actiu één van de grootste Spaanse meubelfabrikanten. Ook is Actiu één van de meest “groene” productiebedrijven van Europa en heeft het Leed Platinum certificaat. Actiu bestaat inmiddels meer dan 50 jaar, is vertegenwoordigd in 96 landen en heeft al meer dan 1500 grote projecten gerealiseerd.

Actiu kantoormeubilair is de perfecte aanvulling op elke werkruimte, met een modern en innovatief design, en precies aangepast aan de eisen van elke gebruiker. Met meubelstukken ontworpen door en voor mensen draagt Actiu bij aan het verbeteren van het welzijn van de gebruikers.

We informeren u graag over de mogelijkheden die Actiu kan bieden voor uw kantoorinrichting.

 

 

Prijslijst Actiu

Hier kunt u de prijslijst van Actiu downloaden. De prijslijst wordt u aangeboden via dropbox. Door de prijslijst te downloaden accepteert u ons privacybeleid en onze algemene voorwaarden.

Prijslijst Actiu
Prijslijst Actiu
Size: 304,06 MB
Version: 21-03-2024