Prijslijst

Prijslijst FurnTraders scheidingswanden en akoestische producten

Prijslijst FurnTraders

We werken niet met een traditionele prijslijst. Bij iedere productpagina van onze scheidingswanden of kantoorschermen, opzetwanden of tafelschermen, akoestisch wandpanelen of akoestische belcellen vindt u onder de tab prijzen, de prijzen van onze producten. Ook vindt u daar specificaties, de stofgroepen en kleuren terug. Alles bij elkaar op één pagina. Net zo handig!

Klik voor een voorbeeld van de prijzen van onze akoestische tafelschermen op deze link: Akoestische opzetwand 40/95

Alle prijzen zijn verkoopadviesprijzen exclusief BTW en te vermeerderen met de transportkosten en eventuele montagekosten. Zowel FurnTraders als uw kantoor- of projectinrichter kan een passende offerte maken voor het inhuizen en monteren van onze producten. FurnTraders behoudt zich het recht voor om zonder vooraankondiging prijzen en of specificaties van de producten aan te passen.

LET OP! Door enorme prijsstijgingen van materialen en transport als gevolg van Brexit, Covid en de oorlog in Oekraïne vragen we u om ons vooraf te bellen voor een definitieve prijs. De op de website genoemde prijzen kunnen fluctueren en zullen hoger uitvallen.

Mist u iets of heeft u vragen m.b.t. maatwerk of een speciale uitvoering? Neem gerust contact met ons op! We helpen u graag.

De akoestische producten van FurnTraders worden uitsluitend geleverd via gekwalificeerde partners en projectinrichters. Bel ons voor de projectinrichter in uw buurt.